Гірські велосипеди для жінок особливості вибору

Вирушаючи в подорож в гори або по пересіченій місцевості, може виникнути питання — чи потрібно брати з собою гірський велосипед? Відповідь може бути однозначною. Безумовно, гірський велосипед один з кращих способів подорожі, проте варто пам'ятати, що велосипед коштує підбирати виходячи з особливостей вашої комплекції.

Перед покупкою, найкраще відразу підібрати дизайн велосипеда найбільш підходящий вам і на якому ваша поїздка буде максимально комфортною.

На відміну від чоловічого велосипеда, жіночий велосипед, як правило, легшою вагою і має більш коротку посадку для рук і тулуба. Якщо ваша статура відповідає середнім стандартам, то вибір велосипеда і дизайну для вас практично нескінченний. Наприклад, PRIDE XC-300 — хардтейл любительського рівня бачити себе впевнено на самих різних поверхнях і має приємний червоний колір. В іншому випадку слід підібрати спеціальний дизайн і марку.

Для більшості жінок проблема вибору велосипеда, перш за все, зводиться до розміру. Існує кілька спортивних компаній, що випускають спеціальні велосипеди особливо малого розміру, а також велосипеди, пристосовані для жінок з високим або дуже низьким ростом.

Більш детально про рекомендації при покупці велосипеда, виходячи з проблеми росту і ваги, ви можете уточнити на сайті компанії велосипедів, який вас цікавить.

 

Назад в блог Наступний запис