Інструмент для велосипеда, який завжди стане в нагоді

Інструмент для велосипеда — це механічні пристрої, призначені для маніпуляції над вузлами і агрегатами велосипеда для досягнення бажаного результату — якісного і комфортного ремонту. 

Як вибрати інструмент для ремонту велосипеда? 

Для вибору інструменту потрібно чітко розуміти причину, яка викликає незручність або призводить до відсутності можливості експлуатувати ваш транспортний засіб. Всі проблеми можна вирішити. Для кожного ремонту є свій спеціалізований інструмент. Деякі його різновиди можуть усунути відразу кілька неполадок.
Немає нічого вічного, тому потрібно діяти на випередження і підготуватися до вирішення проблем ще до їх виникнення: дуже важливо мати під рукою необхідні інструменти ще до того моменту, коли вони знадобляться. Обов'язково потрібно проводити профілактичні огляди велосипеда і періодично дивитися і перевіряти працездатність його елементів. На нашому сайті представлені наступні розділи інструментів:
1. Бортіровочні лопатки з широким вибором монтажних бортіровок.
2. Вижимки і знімачі. У цьому каталозі містяться всі інструменти, які допоможуть зняти ланцюг, касету, тріщьотку, шатуни, каретку, гальмівні колодки.