Як вибрати флягокріплення для фляги?

Флягокріплення — пристосування для утримування питної фляги, що дозволяє швидко знімати і ставити її назад.

Як вибрати флягокріплення?

Флягокріплення — це те, що буде тримати на вашому велосипеді не одне покоління фляг, так що вибирати його потрібно з розрахунком на довгу експлуатацію. Якщо ви економний власник металевої рами, то вам краще придбати просте пластикове кріплення. Це позбавить вас від ранньої корозії сталі через утворення корозійного елементу.

Якщо вам потрібні легкість і практичність, то беріть алюмінієве кріплення — воно невибагливе і витривале. Якщо ж ви — любитель екстриму без нічого, то вибирайте для свого велосипеда карбонове кріплення. Воно витримає всі забаганки вашого життя. Також не забувайте про зручність. Для цього існують різні кріплення для фляг — від звичайного нарамного, що дозволяє оптимально використовувати міжрамний простір, до кріплення на кермо, що дозволяє оперативно вгамовувати свою спрагу, навіть якщо це кермо від коляски або мотоцикла або будь-яка інша труба. І є адаптер-перехідник, що дозволяє кріпити будь-яке нарамне кріплення фляги на сідельні напрямні або безпосередньо під сідло.

Кріплення, представлені в нашому інтернет-магазині, за своєю різноманітністю і дизайнерським рішенням допоможуть оптимально підкреслити ваш стиль і індивідуальність.