Як вибрати гріпси або обмотку на кермо велосипеда?

Гріпси і обмотки — це спеціальні вироби, призначені для захисту рук велосипедиста від неприємних впливів керма, вони також підсилюють контакт між кермом і руками велосипедиста.

Як вибрати гріпси або обмотку на кермо велосипеда?

Гріпси і обмотки — це те, що допомагає вам впевнено тримати кермо в своїх руках. У магазині представлені різних видів і розмальовок — ви завжди зможете підібрати їх під стати вашого велосипеду. Крім усього, вони виконують ще ряд функцій.

Гасіння залишкових вібрацій, які залишаються після роботи вилки амортизатора, якщо вона, звичайно, є, випадає саме на гріпси, адже якщо вони не будуть справлятися, все це буде безпосередньо впливати на ваші кістки і суглоби. А адже вібраційна хвороба підступна тим, що її прояви будуть видні не відразу, а проявляться після довгого впливу вібрацій на ваш організм.

Тому підбирайте гріпси грамотно і правильно, зверніть увагу на ергономічні ручки керма. Для того щоб гріпси не «їздили» на кермі, вибирайте їх з замочком. Ще в цьому розділі є не тільки речі, що дають комфорт, але і піднімають настрій вам і вашій дитині: пропелери, кольорові стрічки. Адже потрібно дбати не тільки про тілесне здоров'я, а й про психічне. Піднявши настрій оточуючим, ви піднімаєте його і собі.