Як вибрати крила на велосипед?

Крила для велосипеда — це механічне пристосування, призначене для захисту велосипеда й велосипедиста від частинок бруду і дорожнього покриття, що летить від коліс.

Як вибрати крила на велосипед?

Крила — це завжди потрібний аксесуар як для льотчика, так і для велосипедиста, а особливо якщо вам в дорозі доведеться потрапити в дощову погоду. Щоб бруд і вода не обдавала фонтанами, вам будуть дуже корисні крила на переднє і заднє колесо. Якщо ваш рід занять — швидкість, і постійно крила вам не потрібні, або ваш велосипед не має спеціального кріплення, в цьому випадку ви можете використовувати швидкоз'ємні крила. Якщо ви хочете капітально вирішити проблему бризок, то стаціонарні крила назавжди закриють вас і ваш багаж від погодних примх.

Якщо вам хочеться, щоб захист поширювався не тільки на вас, але і на вашого красеня, то встановіть окремо або разом з переднім крилом крило на раму. Якщо ви щасливий володар двухпідвісного велосипеда, то в магазині можете вибрати собі крило з кріпленням на підсідельний штир.

Іноді так хочеться, щоб все було стабільно і крила не носилося з одного боку в інший. Тоді зверніть увагу на алюмінієві крила. У нас в наявності набори крил на колеса діаметром 20", 24", 26", 28", 16-20", 20-24", 24-26", 26-28", 26-27.5", 26-29", 28-29", 24-28".

Назад в блог Наступний запис