Як вибрати мигалку і фару на велосипед?

Набір світлових приладів призначений для позначення велосипедиста на дорозі і освітлення ділянки шляху перед ним в процесі їзди. У такий комплект входить переднє біле освітлення (фара) і заднє червоне світло (мигалка). 

Як вибрати світловий комплект?
При виборі світла для себе потрібно пам'ятати, що ви учасник руху (будь то вулиця або дорога), тому потрібно себе чітко позначити. Водії іноді не помічають темного велосипедиста, але на дивну штуку з габаритними вогнями вони реагують завжди. Ще світло допомагає попередити пішоходів про ваше наближення, якщо з ними доводиться ділити одну смугу.

Якщо вам не властива нічна їзда, то можна взяти простенькі мигалочки, які допоможуть себе позначити навіть в сутінках на погано освітленій вулиці. Якщо ж ви звикли їздити по ночах і, можливо, по пересіченій місцевості, то беріть собі світло, що дозволяє вчасно зреагувати на раптову неочікувану перешкоду. При необхідності виїжджати на нічну дорогу пам'ятайте, що автомобіліст завжди може перемкнутися на ближнє світло, а вам навряд чи хочеться створювати аварійну ситуацію і сліпити людей котрі їдуть вам назустріч.