Як вибрати насос для велосипеда?

Купуючи велосипед, відразу ж потрібно придбати і насос для нього. Адже даний аксесуар прийде на допомогу в різноманітних непередбачених інцидентів з вашим засобом пересування, так як спущені колеса нікуди вас не завезуть.

До того ж спущені або ж трохи приспущені камери велосипеда є максимально схильними пробивання. А в тій ситуації, коли дорога на такому транспорті і зовсім планується далекої, то без насоса краще навіть не виходити.

Отже, насоси можуть бути і стаціонарними і пересувними, проте на даний момент найбільш затребуваним видом насоса можна назвати той, що має можливість кріпитися до рами велосипеда.

Хоча стаціонарні насоси будуть більш комфортними в процесі накачування шини. Але ось в дорогу його вже ніяк не візьмеш. У свою чергу, пересувні насоси також діляться на похідні або мініатюрні (кишенькові) насоси. До того ж інноваційні моделі велосипедних насосів вже оснащені і манометром.

Якщо говорити про головку насоса, то в більшості випадків вона є стандартною. А ті ніпелі, які раніше використовувалися для велосипедів нині вже майже ніде і не зустрінеш.

Також найважливішою з характеристик насоса для велосипедів є його максимально допустимий тиск. Звичайні насоси майже завжди мають 6 або 8 атмосфер, чого цілком буде вистачати для прогулянкового або ж гірського велосипедного транспорту, а ось для велосипеда шосейного типу буде краще підібрати насос, який буде оснащений більш високими такими показниками.

Назад в блог Наступний запис