Як вибрати Вело Утеплювачі для ніг і рук?

До велоутеплювачів відносяться елементи екіпіровки, що доповнюють або поліпшують теплоізоляцію тіла велосипедиста під час руху, що захищають від холоду лікті і коліна. В основному, вони представлені гетрами і рукавами. Утеплювачі рук і ніг необхідно використовувати, коли днем ​​ще жарко, а вранці і ввечері вже прохолодно. Вони легко знімаються і не займають багато місця в сумці.   

Як вибрати утеплювачі на ноги?
Гетри — це прекрасний спосіб утеплити ноги від щиколотки до стегна без зайвого сковування рухів ноги. Особливо це важливо, якщо вам необхідно дуже довго подорожувати по прохолодній погоді. Гетри виконані з тканини, яка сприяє відведенню вологи від тіла і тим самим зменшує накопичення поту. Залежно від пори року можна підібрати більш тонкі рукава і гетри або більш щільні: терморукава або термоутеплювачі. 

Як вибрати рукава?
Утеплювачі на руки будуть прекрасним доповненням до вашої велофутболки на холодний період, так що вам не доведеться повністю міняти екіпіровку і возити додатковий вид одягу в тривалих подорожах. Рукав також додатково захистить ваші руки від подряпин в разі падіння.