Як вибрати захист на велосипед?

Велосипедний захист — це пристосування, яке допомагає продовжити термін служби велосипеда шляхом захисту його елементів від механічного пошкодження.

Як вибрати захист на велосипед?

Широкий вибір засобів захисту для велосипеда, а також вас від вашого двоколісного друга. У нас ви можете купити собі захист пера в різних варіантах. Якщо ви любитель пересічної місцевості і сміливо кидаєтеся на будь-які перешкоди, то неодмінною товаришем в збереженні довгого життя вашого алюмінієвого скакуна стане захист пера на липучці з товстого неопрена.

Якщо ви ганяєтеся за швидкістю і економите кожен грам, неодмінним іншому в збільшенні терміну служби вашого витонченого гоночного велосипеда стане клеющий захист пера. У нас ви можете купити захист від ланцюга. Вона ділиться на захист для вас і ваших зірочок. Якщо купите захист зірочок, то ви позбудетеся від проблеми закушування ланцюга між зірочками і спицями. Це дасть вам можливість сміливо їздити по грузлому грунту або піску. Якщо ви любите вільний літній одяг або, навпаки, схильні до холодних поїздок в теплому одязі, то вам неодмінно послужить хорошу службу захист на передні зірочки. Вона виключить затягування ваших брюк або спідниці під зірочку.