Які аксесуари купувати для гірського велосипеда?

Проблема оснащення двоколісного «коня» стає явною вже на етапі його придбання. Адже гірський велосипед поставляється без аксесуарів і інструментів. Так що ж докупити насамперед?
Рекомендований список
Задній габаритний ліхтар. Неважливо, як він виглядає і що є елементами живлення. Головне — забезпечити видимість їздця в темний час доби.
• Набір латок, клею і монтажних лопаток для ремонту камер. Якщо гума встановлена ​​традиційним способом, то знадобиться ось така «аптечка». Вкрай корисний набір.
Насосз двома типами насадок: для вело- і автомобільний. Краще, якщо пристосування з манометром.
• Мастило для ланцюга повинна бути. Не варто експериментувати з аналогами низької якості. Вони забруднюють ланки і не здатні виконувати необхідні функції.
Ось так виглядає мінімальний комплект для маунтинбайку. Він цілком придатний, щоб відразу виїжджати кататися, не відчуваючи будь-яких проблем.
Що ще варто купувати?
Передній ліхтар з АКБ. Оптимально вибрати модель з якісним розсіювачем і тривалим часом автономної роботи.
Бортовий комп'ютер. Для новачка пристрій буде цікаво як виміру пробігу. Насправді функцію одометра можна використовувати для визначення пробігу ланцюга, зірок і проведення своєчасного ТО.
Підсідельна сумка на «швидкому» кріпленні. У неї можна покласти всі необхідні речі, вирушаючи на прогулянку.
• Хоча б одну запасну велокамеру. Її завжди потрібно возити з собою, адже покришки бояться проколів, а ремонтувати на узбіччі не завжди комфортно. Зазвичай латанням займаються вдома.

Ось такі предмети завжди можна докупити для велосипеда. Варто підходити до справи раціонально і виважено.

Назад в блог Наступний запис