Користь від катання на велосипеді для чоловіків і жінок

У цьому випадку відповідь проста: людський організм з самого початку еволюціонування був пристосований до активного спосібу життєдіяльності. На сьогоднішній день сучасна людина, на жаль, занадто пасивна. Максимум, це танці на дискотеці в п'яному стані. Все це поступово призводить до того, що людина хворіє, постійно лікується, п'є жменями таблетки, постійно скаржиться на своє здоров'я. Взагалі, останнім часом прогулянки на велосипедах стають досить модними. Часто можна зустріти цілі добре організовані групи велосипедистів, які виконують щоденні рейси за запланованими маршрутами. Від них не відстають і деякі молоді пари, які бажають підтримувати свої фігури в хорошому фізичному стані. Так, безумовно, велосипедний спорт зараз — це модно, стильно і цілком сучасно! У всьому світі велосипедний спорт стає вельми популярним: покупка, продаж, прокат велосипедів здійснюються все частіше, а людей, які регулярно катаються на них — все більше. До речі, вартість велосипедів в стандартній комплектації, призначених для їзди в умовах міста, поступово знижується. Звичайно, це обумовлено високою конкуренцією серед виробників, а також чималими темпами виготовлення.
Переваги, якими володіють велосипеди, очевидні. 
По-перше, як ми вже з'ясували, вони дуже доступні. Крім цього, прокат велосипедів — це послуга, скористатися якою можна в будь-який момент, наприклад, звернувшись до нас за допомогою. 
По-друге, обслуговування двоколісного безмоторного транспорту обходиться його власникові досить дешево. Необхідний ремонт зазвичай не забирає багато коштів, при цьому виконати його може навіть дитина, тому-то нічого складного в цьому немає. 
По-третє, ви не будете витрачати свій бюджет на купівлю палива, проходити технічні огляди і т.д. До речі, щоб керувати велосипедом, немає ніякої необхідності здавати на права, однак це зовсім не означає, що вам не потрібно знати елементарних правил!