Створено двоколісний велосипед для медичних працівників

Wunderman Thompson Paris за підтримки бренду Ecox створили медичний велосипед Emergency Bike. Двоколісний транспорт розроблений для медичного персоналу. Логічно, де не зможе протиснутися велика машина зможе протиснутися велосипед.

Трохи інформації про Emergency Bike. Отже. Велосипед електричний з подвійною батареєю. Він володіє ізольованим ящиком для перевезення медикаментів, інтегрованим GPS трекером, світлодіодним освітленням, алюмінієвою рамою, великими шинами стійкими від проколів і USB з'єднанням.

Велосипед виконаний в біло-синьому стилі і у нього присутні світловідбиваючі стрічки на колесах. Стильний транспорт може стане в нагоді в період пандемії. Природно коли безліч людей замість автобусів віддають пріоритет таксі або своєму авто. Виникає істотний ризик отримати велику кількість автомобільних заторів, особливо в мегаполісах.

У пробку здатна потрапити і медична машина допомоги. Лікарі можуть втратити дорогоцінний час через скупчення машин. Велосипеди Emergency Bike створені як раз для таких ситуацій. Велосипед вузький, а значить у лікаря є шанс об'їхати пробку і надати своєчасну медичну допомогу постраждалій людині.

Назад в блог