Велосипеди ВМХ

В даний час, виробники велотехніки випускають і розробляють багато нових, дуже зручних спортивних моделей велосипедів, призначених для різного виду їзди. Надзвичайно актуальними серед сучасної молоді є спортивні велосипеди ВМХ.

Такі велосипеди призначені для ефектного катання в стилях стріт, флет, рейс і інших. Іншими словами, на ВМХ велосипедах дуже зручно не тільки кататися, але і стрибати. Ці моделі спортивних велосипедів мають особливу конструкцію, що обумовлює легке виконання грандіозних трюків і стрибків, успішне подолання різних перешкод. Наприклад, на ВМХ велосипеді ви з дивовижною витонченістю зможете з'їхати по сходовим поручнів або застрибнути на лаву.

ВМХ велосипеди легко відрізнити від інших спортивних моделей за характерними зовнішніми ознаками. У цих велосипедів невеликі за розміром колеса, діаметром приблизно 20 дюймів, дуже низька рама і низько опущене сидіння. Існують моделі, у яких взагалі відсутня сідло. Ці велосипеди надзвичайно маневрені, що забезпечується за рахунок компактних розмірів.

Кермо в ВМХ велосипедах являє собою міцну зварену конструкцію зі сталі — це головна частина велосипеда, що відповідає за управління. З огляду на те, що на подібних велосипедах виконуються всілякі трюки, стрибки, що дають на колеса досить велике навантаження, колеса цих велосипедів виготовляють з міцного сплаву металу, система спиць виконується расспіцовкой у вигляді сонця. Так само, важливо врахувати, що в залежності від стилю їзди, для значного зниження ваги, в деяких моделях ВМХ велосипедів не встановлюють гальма. Вирішивши купити ВМХ велосипед, слід знати, що вибір велосипеда тут залежить від стилю вашого катання.

Назад в блог Наступний запис