Як вибирати перемикач на велосипед - передній і задній?

Перемикач — це пристосування, що дозволяє змінювати передавальне число в коробці передач велосипеда.

Як вибирати перемикач?

Перемикачі — вони ж компаньйоли  — це те, що є невід'ємною частиною сучасного велосипеда (якщо він, звичайно, не на планетарній втулці або ще якийсь спеціалізований).

Розібратися в різноманітті цих пристроїв вам допоможе ваша веложитєва установка. Є спеціалізовані котрі відсікають і швидко перемикаються перемикачі для шосейних велосипедів. І такі ж міцні, надійні, живучі і витривалі перемикачі для гірських велосипедів. Але є і простенькі, недорогі моделі для людей, схильних до всіх видів вело відпочинку, але без особливого фанатизму.

Незалежно від марки або спеціалізації компаньйоли, завжди є моменти, коли ролики перемикача вимагають заміни. І в цьому випадку не потрібно чекати остаточного розвалу роликів і повного виведення з ладу заднього перемикача швидкостей, це вбереже вашу кишеню від зайвих витрат, а частини тіла — від зайвих каліцтв.

У нашому розділі перемикачів ви зможете підібрати передній перемикач і задній перемикач на велосипед, аксесуари до них, а також перемикачі за кількістю швидкостей: 3, 5, 6, 9, 10, 11, 6/7, 7/8, 2х8, 2х9, 2х10, 2х11, 3х8 / 7, 3х9, 3х10.