Як вибрати сідло для велосипеда?

Багато абсолютно впевнені в тому, що вибір сідла для велосипеда — це надзвичайно проста процедура. Однак коли стикаються з цим на ділі, з'являється велика кількість додаткових питань.

Так ось покупка сідла для велосипеда — це не проста поїздка в магазин і вибір моделі, що сподобалася. Слід чітко розуміти те, що сідло потрібно підбирати в залежності від стилю катання. В даному випадку потрібно виділити такі види катання як прогулянки, велошосе, туризм та гірське катання.

Для кожного виду катання існують свої сідла. Якщо ви збираєтеся кататися на велосипеді в якості звичайної прогулянки, то в даному випадку вам відмінно підійдуть звичайні широкі велосипедні сідла.

Тут не потрібно бути особливо прискіпливим головне вибрати сідло з гелевим наповнювачем, яке найкращим чином усуває вібрації.

Зважайте на те, що якщо сідло незручне, то в даному випадку, вам, швидше за все, не вдасться виправити цю проблему іншими методами. Тому будьте дуже уважними при купівлі сідла.

Якщо ви збираєтеся кататися в групах, то в даному випадку сідла повинні набагато жорсткіше в порівнянні з моделями для прогулянок. Тому якщо ви ставите перед собою спортивні цілі, то ваші сідла повинні бути більш жорсткими.

На м'якому сідлі ваші тренування будуть справжньою мукою. М'які сідла можуть привести до порушення кровотоку і т.д. Тому купуйте жорсткі сідла і використовуйте велоодяг.

Також розглянемо сідла для туризму, які потрапляють в проміжне положення між спортивними та комфортними. В даному випадку вибирайте сідла по ширині.

Назад в блог Наступний запис