Як вибрати велосипедні рукавички?

Це один з найнеобхідніших велоаксесуарів для захисту рук велосипедиста від ковзання по керму, вібрації, дії на суглоби, переохолодження та інших легких ушкоджень при падінні.
 
Як вибрати велоперчатки?
Вибір велоперчаток повинен спиратися на характеристики вашої їзди. Любителям кататися в теплу погоду підійдуть рукавички без пальців з сітчастою основою для зменшення ковзання рук при потовиділенні. Якщо ж ви, в основному, їздите в міжсезоння, то вам підійдуть тканинні велоперчатки з довгими пальцями. Для суворих зимових поїздок придумані теплі велоперчатки для катання на велосипеді. Якщо ви їздите по дорогах з більш-менш рівним покриттям, то вам підійдуть велоперчатки з помірним захистом на долоні у вигляді м'яких вставочок. При цьому у вас буде більш жорсткий контроль керма і сильніший хват, що дуже важливо при швидкісній їзді.

Якщо ж ви прихильник їзди по природному рельєфу, то краще беріть моделі з більш товстими подушечками на долоні, що представляють собою захист від вібрацій керма в руках у більш значних масштабах. Любителям нічного катання варто вибирати велоперчатки з хорошими світловідбиваючими властивостями, щоб мати можливість навіть в слабкому освітленні дати зрозуміти тому хто їде ззаду характер вашого маневру.

Назад в блог Наступний запис